Plan hier je afspraak
Ik neem tijdelijk helaas geen nieuwe clienten aan. Als je al een dossier hebt bij mij, kun je een afspraak maken in de planner.   
Veelgestelde vragen

Welke sessie kan ik het beste inplannen? De eerste keer plan je een intake gesprek van 75 minuten in. Je ontvangt dan de nodige informatie voor nieuwe cliënten. Wil je eerst wat korter kennismaken dat kun je een telefonisch of online consult plannen van 30 minuten. Als je reeds in het systeem staat dan boek je een ‘sessie’. Het systeem herkent je gegevens en de afspraak wordt gekoppeld aan je dossier. Wil je in de avond komen? Vink dan het avond tarief aan om de mogelijkheden na 18:00 te zien in de planner.

Wat gebeurt er na het plannen van een afspraak? Je ontvangt een bevestigingsmail en je zult worden herinnerd via mail en SMS. De mails bevatten een link waarmee je de afspraak kunt verzetten of annuleren. Daarnaast krijg je de eerste keer een uitnodiging om online alvast een vragenlijst in te vullen en een verzoek om je persoonsgegevens aan te vullen.

Hoe betaal ik mijn sessie? Je betaalt je sessie achteraf. De factuur krijg je via mail en deze kun je indienen bij je verzekering waneer je aanvullend bent verzekerd. 

Wat kan ik doen als ik verhinderd ben? In de bevestigingsmail en herinnering vind je links om je afspraak kostenloos te verzetten of af te zeggen. Dit kan nog tot 48 uur voor je afspraak. Daarna wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Ik verzoek je vriendelijk om contact met mij op te nemen via  info@coaching-hypnotherapie.nl of SMS naar 0619125593. Zonder afzegging wordt het gehele bedrag gefactureerd.  

nl_NLNL