Plan hier je afspraak

Deze planner kan gebruikt worden door nieuwe en bestaande cliënten. Je gegevens worden beveiligd verstuurd en strikt vertrouwelijk behandeld. Plan een afspraak in het Nederlands of in het Engels zodat de communicatie in jouw gewenste taal worden verloopt.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er na het plannen van een afspraak?

Je ontvangt een bevestigingsmail en je zult worden herinnerd via mail en SMS. De mails bevatten een link waarmee je de afspraak kunt verzetten of annuleren. Daarnaast krijg je de eerste keer een uitnodiging om online alvast een vragenlijst in te vullen en een verzoek om je persoonsgegevens aan te vullen.

Hoe werkt een online kennismaking?

Op vrijdag ochtend houd ik online kennismaking gesprekken. Deze zijn kosteloos. Dit is met name zinvol waneer je twijfelt of hypnotherapie of ACT therapie geschikt zijn bij jouw klacht. 
Op deze pagina kun je mijn specialisaties bekijken. Nadat je aanvraag is verstuurd krijg je een bevestiging via mail met instructies en een vragenlijst. Aan de hand daarvan bereid ik ons gesprek voor. We maken kennis en kan ik je vertellen wat ik eventueel voor je zou kunnen betekenen.

Welke sessie kan ik het beste inplannen?

De eerste keer plan je een intake gesprek. Je komt dan in mijn cliënt systeem te staan en ontvangt nodige informatie voor nieuwe cliënten. Als je reeds in het systeem staat kun je eveneens boeken via de online planner, dan boek je een sessie. Het systeem herkent je email adres en de afspraak wordt gekoppeld aan je dossier. Waneer we met elkaar hebben afgestemd dat je een traject doet met korte sessies, kun je een traject sessie van een uur inplannen.

Hoe betaal ik mijn sessie?

Je betaalt je sessie achteraf. De factuur krijg je via mail en deze kun je indienen bij je verzekering waneer je aanvullend bent verzekerd. 

Wat kan ik doen als ik verhinderd ben?

In de bevestigingsmail en herinnering vind je links om je afspraak zelf te verzetten of af te zeggen. Dit kan nog tot 48 uur voor je afspraak. Als dit niet meer mogelijk is verzoek ik je vriendelijk om contact met mij op te nemen via  info@coaching-hypnotherapie.nl of SMS naar 0619125593. Zonder (tijdig) afzeggen of verzetten kunnen de kosten voor de sessie in rekening worden gebracht. 

nl_NLNL